[Prolegomena k Platónovmu dialógu Gorgias] - Škvrnda, František, ml., 1987-
Recenzia na publikáciu Prolegomena k Platónovmu dialógu Gorgias, ktorá predstavuje nový a originálny príspevok do diskusie o Platónovom dialógu Gorgias.