Hybridization of the Organization's Activities: A Case Study of Trends in Development for Network Business Models - Kościelniak, Helene
Kľúčové faktory vývoja analyzovaných organizačných sietí a ich business modelov. Dáta z podnikov v Poľsku v roku 2017.