Strojárstvo ostáva ťahúňom slovenského priemyslu - Oravec, Jozef
Dominantná pozícia strojárstva v slovenskom priemysle. Výzvy strojárskeho priemyslu. Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily. Vplyv priemyslu 4.0. Robotizácia na vzostupe.