<The> OSCE and Reconciliation: Between Theory and Practise - Goda, Samuel
Konflikty na vyššej úrovni imaginárnej škály od interpersonálnych až po globálne konflikty, vrátane medzinárodných a intranacionálnych konfliktov. Úlohy a perspektívy Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (Organization for Security and Cooperation in Europe - OSCE)