Nonce Words in Mass Media Discourse (A Case Study of Travel Journalism Innovations) - Nykytchenko, Kateryna
Definícia pojmu "okazionalizmus", jeho miesto a úloha v masmediálnom diskurze. Kľúčové funkcie okazionalizmov v žurnalistike cestovného ruchu. Spracovanie kognitívnych znakov tvorby slov, umožňujúcich skúmať interakciu mysle, jazyka a reality v úkone určovania a odhaľovania kognitívnych mechanizmov ako základu pre označenie rôznych fragmentov okolitého sveta.