Automobilový priemysel čakajú zmeny - Brezovský, Jozef
Potreba znižovania emisií a s tým súvisiaci prechod na iné formy mobility. Vplyv geopolitických a ekonomických zmien. Koncept mobility budúcnosti - vozidlá na alternatívny pohon, prechod na autonómne riadenie. Vodík ako palivo budúcnosti.