A Reflection on the Citizens’ Attitudes to the Political Situation (and Their Creative Renditions) - Fichnová, Katarína
Identifikácia stupňa kreativity v expresívnych prostriedkoch občanov, prejavujúcich svoje postoje k súčasnej politickej situácii. Určenie rétorických, jazykových a štylistických prostriedkov. Explicitné a implicitné inšpirácie súvisiace s umením prítomným v zaznamenaných správach. Dostupné možnosti v súvislosti s používaním bannerov a iných odkazov ako prostriedkom sebavyjadrenia sa a prejavu politickej angažovanosti.