Návrh východísk pre minimalizáciu komunálneho PET odpadu za účelom znižovania procesných nákladov a environmentálnej záťaže pri zbere - Husovič, Rudolf
Teoretické východiská efektívneho znižovania podielu komunálneho PET odpadu za predpokladu zachovania základných environmentálno-sociálno-ekonomických kritérií. Analýza európskeho obehového hospodárstva a odporúčania Európskej komisie. Kritéria a možné varianty riešenia spolu s ich logickým vyjadrením.