Public Support Programs in Financing of Small and Medium-sized Enterprises - Belanová, Katarína, 1978-
Využitie verejných zdrojov vo financovaní MSP (2015 - 2017). Podiel podnikateľských subjektov žiadajúcich o verejnú podporu. Porovnanie Slovensko, Európska únia a Vyšehrádska štvorka.