Evaluation of SMEs Finance in the Slovak Republic from the Perspective of Selected Domestic and Foreign Initiatives - Belanová, Katarína, 1978-
Analýza a zhodnotenie financovania malých a stredných podnikov na Slovensku pohľadu vybraných domácich a zahraničných iniciatív. Návrh opatrení na zlepšenie financovania MSP v Slovenskej republike.