Farm Technology Adoption by Smallholder Farmers in Ghana - Anang, Benjamin Tetteh
Skúmanie faktorov vplývajúcich na prijatie poľnohospodárskej mechanizácie pestovateľov ryže v severnej Ghane. Popisná charakteristika respondentov. Determinanty poľnohospodárskej mechanizácie a premenných pri prijatí nových technológií.