Impact of Flower Cultivation on Farmers’ Livelihood in Some Selected Area of Bangladesh - Setu, M.W.A
Štúdia bola navrhnutá s cieľom preskúmať vplyv pestovania kvetov na živobytie poľnohospodárov v okrese Jhenaidah v roku 2003 v Bangladéši. Výsledok ukázal, že väčšina poľnohospodárov získala strednú úroveň obživy prostredníctvom pestovania kvetov. Odporúčanie pre mimovládne organizácie, ktoré by mali implementovať a popularizovať pestovanie kvetov na zlepšenie živobytia poľnohospodárov.