Recent Household Trends in Europe: A Cross-Country Analysis - Habartová, Pavlína
Priemerná veľkosť domácností a podiel domácností s jednou osobou v jednotlivých krajinách Európy v roku 2011. Rozdelenie domácností podľa typu domácnosti. Osoby žijúce ako partneri v domácnosti podľa pohlavia a veku vo vybraných krajinách Európy. Osoby žijúce samostatne. Podiel osôb žijúcich ako osamelí rodičia podľa veku a pohlavia vo vybraných krajinách. Mladí dospelí vo veku 20-34 rokov žijúci so svojimi rodičmi.