Farmers Choice of Adaptation Strategies to Climate Change and Variability in Arid Region of Ghana - Alhassan, Hamdiyah
Zhodnotenie a súhrn vedomostí poľnohospodárov v olasti voľby adaptačných stratégií v rámci klimatických zmien. Poľnohospodári v študijnej oblasti využívajú rôzne adaptačné stratégie aby zmiernili negatívny dopad klimatických zmien (napr. zvýšené zavlažovanie, migrácia do mestských oblastí a pod.). Dôraz na propagáciu vzdelávania, vytvárania povedomia, poskytovania dostupných a moderných technológií ako účinných nástrojov na zmenu klímy.