Socio-Economic Convergence in Models of Endogenous Economic Growth - Szkutnik, Włodzimierz
Analýza konvergencie vo vzťahu k procesom z hľadiska fyzického kapitálu a ľudských poznatkov, ako aj zdrojov práce. Poukázanie na možnosti konvergencie krajín s nižším stupňom hospodárskeho a sociálneho rozvoja, pričom sa zohľadňuje ekonomický kontext.