Chosen Aspects of IT Systems in Management and Accounting in Companies Under Globalization - Rybicka, Karolina
Predstavenie úlohy informácií a informačných systémov v riadení podniku. Prezentácia najdôležitejších prvkov informačných systémov. Vplyv integrovaných informačných systémov na chod spoločnosti z globálneho hľadiska.