Comparative Analysis of Foreign Trade in Selected European Countries - Kovárník, Jaroslav
Hodnotenie vybraných aspektov zahraničného obchodu krajín strednej Európy: Česka, Slovenska, Poľska, Maďarska, Nemecka a Rakúska. Použitie komparatívnej analýzy na hodnotenie ekonomického rozvoja a otvorenosti ekonomiky. Porovnanie krajín, ktoré používajúcich euro a vlastné meny.