Consumer Rights Protection: The Priorities of the European Union - Motuzka, Iuliia
Analýza systému ochrany práv spotrebiteľov z hľadiska bezpečnosti a kvality tovaru, s opisom rámca inštitúcie v tejto oblasti, právny a regulačný základ na ochranu spotrebiteľských práv a kvalitu výrobkov, jednotlivé vlastnosti systému Európskej únie na ochranu spotrebiteľských práv pre bezpečnosť a kvalitu potravín.