Poskytovanie dotácie z rozpočtu obce a výkon administratívnej finančnej kontroly - Sýkora, Jozef
Aktuálny právny stav pri výkone kontrolného mechanizmu pri poskytovaní dotácie z rozpočtu obce alebo mesta – administratívnej finančnej kontroly.