Great Expectations: the EU’s Social Role as a Great Power Manager - McCourt, David M.
Koncepcia veľkej moci prostredníctvom analýzy Európskej únie rozširovania spôsobilostí v oblasti medzinárodnej bezpečnosti a diplomacie.