The (Small) State of the Union: Assessing the EU’s Ability to Implement its Global Strategy - Pedi, Revecca
Rámec pre hodnotenie aktivít Európskej únie a jeho globálna stratégia. Faktory ovplyvňujúce implementáciu EUGS. Vzťahy EÚ s veľmocami. Politika Európekej únie a európska reputácia.