The Wrong Critiques: Why Internal Border Controls Don’t Mean the End of Schengen - Votoupalová, Markéta
Teoretické perspektívy schengenského priestoru. Právna analýza vnútorných hraníc. Falošná dichotómia medzi suverenitou a solidaritou. Dva typy suverenity v Schengene. Schengen v praxi.