Market Outlet Choice Decision and Its Effect on Income and Productivity of Smallholder Vegetable Producers in Lake Tana Basin, Ethiopia - Adugna, Marelign
Identifikovanie ukazovateľov pri rozhodovaní pestovateľov zeleniny vo výbere predajní. Overenie rozdielu v produktivite a príjmoch domácností medzi rôznymi predajňami pri jazere Tana v Etiópii.