Market Participation Intensity Effect on Productivity of Smallholder Cowpea Farmers: Evidence from the Northern Region of Ghana - Kondo, Ebenezer
Fenomén nízkej produktivity Vigny čínskej v Ghane a snaha o jej vyriešenie. Faktory, ktoré ovplyvňujú produktivitu vigny čínskej medzi drobnými poľnohospodármi. Odporúčania a politiky zamerané na zintenzívnenie poľnohodárskych aktivít na trhu.