Spoločenské podujatia a eventy v školách - Soroková, Tatiana
Spoločenské podujatia a eventy v školách ako prostriedok pre vytváranie pozitívnych medziľudských vťahov. Sila prezentácie a vplyv pozitívnych emócií na klímu v škole. Eventy realizované pre pedagogický tím v externom prostredí. Základné znaky eventov. Prehľad spoločenských podujatí na Slovensku a v iných krajinách.