Vzdelávanie cudzincov - Pivarníková, Oľga
Vzdelávanie cudzincov v intenciách školského zákona. Vzdelávanie detí cudzincov identifikovaných prostredníctvom zákonných zástupcov a o detí v postavení cudzinca. Legislatívny rámec a podmienky prijímania detí do školy. Jazykový kurz a jazyková škola.