Kompetenčný profil a hodnotenie pedagogického zamestnanca školy - Magová, Martina
Povinnosť hodnotenia pedagogického zamestnanca riaditeľom školy. Funkcie, metódy, formy hodnotenia, kritériá. Tvorba kompetenčného profilu. Hodnotiaci hárok pedagogického zamestnanca.