Gamifikovaný rozvoj strategických zručností - Kapucian, Boris
Gamifikovaný rozvoj strategických zručností. Opis gamifikovaných m-learningových riešení. Tri piliere vzdelávania (strategické hry, metakognitívne modely, sprostredkovanie učenia a transfer vedomostí). Opis výskumných projektov a ich zistenia. Efektívny proces učenia prostredníctvom gamifikačného nástroja Accelium.