Sociálně vyloučené lokality z pohledu sociodemografických ukazatelů - Toušek, Laco
Problematika sociálneho vylúčenia v Českej republike. Metodológia výskumu. Skúmaná sociálne vylúčená populácia podľa pohlavia a veku. Analýza populácie SVL podľa vzdelania, ekonomického statusu, čistého mesačného príjmu, podľa typu bývania, národnosti.