Kdo zabezpečí péči o naše seniory - Průša, Ladislav
Starnutie obyvateľstva a vývoj počtu príjemcov príspevku na starostlivosť. Očakávaný vývoj počtu príjemcov príspevku na starostlivosť. Zamestnanosť v oblasti služieb sociálnej starostlivosti. Odhad vývoja počtu pracovníkov v oblasti služieb sociálnej starostlivosti.