Pohyb obyvatelstva Česka a Slovenska na úrovni obcí v období 1996-2015 pohledem Webbova diagramu - Křesťanová, Jana
Analýza pohybu obyvateľstva na nižších regionálnych úrovniach s použitím Webbovho diagramu. Grafická metóda, ktorá znázorňuje vzťah hodnôt prirodzeného a migračného prírastku, resp. úbytku. Populačný vývoj v Česku a na Slovensku v rokoch 1996-2015. Webbova typológia populačného vývoja v regiónoch, Česko a Slovensko, 1996-2000, 2001-2005, 2006-2010, 2011-2015. Vážené priemerné hodnoty ukazovateľov pohybu obyvateľstva.