Demographic Ageing in the Regions of Slovakia and the Czech Republic in 2011-2015 - Grmanová, Eva
Analýza demografického starnutia populácie v regiónoch Slovenska a Českej republiky na základe indexu starnutia. Porovnanie zbližovania demografického starnutia v oboch krajinách. Konvergencia demografického starnutia v dvoch populáciách analyzovaná pomocou metódy beta konvergencie.