Plánování, načasování a důvody odkladu narození prvního dítěte v České republice - Šťastná, Anna
Teoretické východiská odkladu plodnosti. Odklad vstupu do materstva v ČR z generačného pohľadu. Odklad vstupu do materstva z pohľadu českých žien. Plánovaný vek pre narodenie prvého dieťaťa. Hlavné dôvody narodenia prvého dieťaťa neskôr, ako bolo plánované. Faktorová analýza.