Participation of Digital Promotion in the Promotional Mix of Small Enterprises - Poljić, Momčilo
Využitie digitálnej propagácie v malých podnikoch v okrese Brčko v Bosne a Hercegovine. Skúmanie významu digitálnej propagácie v porovnaní s ostatnými formami. Určenie miery efektivity a spokojnosti tejto propagácie uvedenými podnikmi.