E-banking and Customer Satisfaction with Banking Services - Moraru, Andreea-Daniela
Zhodnotenie významu elektronického bankovníctva v rámci celkovej spokojnosti zákazníkov s bankovými službami. Určenie piatich kategórií determinantov spokojnosti a na ich základe realizácia deskriptívneho kvantitatívneho výskumu v Rumunsku. Zhodnotenie celkovej miery spokojnosti s bankovými službami.