Závislá práca a pracovné právo - aktuálny stav - Petríková, Lucia
Vymedzenie pojmov pracovné právo a výkon závislej práce. Charakteristika závislej práce a pojmové znaky ľudskej práce. Súčasný stav pracovného zákonodarstva.