Súkromné vysoké školy - Tichý, Miroslav
Súkromné vysoké školy ako konkurencia verejným vysokým školám. Zriadenie súkromnej vysokej školy. Vnútorné predpiosy a ďalšie povinnosti súkromnej vysokej školy. Financovanie súkromných vysokých škôl.