Menná flexia vo výučbe slovenčiny ako cudzieho jazyka - Uličná, Martina, 1971-
Východiská štúdia systému mennej flexie v slovenčine ako cudzom jazyku. Flexia substantív, adjektív a pronomín z pohľadu metodiky slovenčiny ako cudzieho jazyka.