Pieseň ako didaktický prostriedok, ktorý integruje jazykové zručnosti na hodinách cudzieho jazyka - Varela Cano, Diana Patricia, 1964-
Pieseň ako vhodný materiál na precvičovanie počúvania s porozumením, nie iba pre svoju lingvistickú a poetickú hodnotu, ale pretože predstavuje dôležitý zdroj kultúrnych informácií. Pieseň ako audiovizuálny prostriedok je didaktický nástroj veľmi efektívny a motivujúci a vďaka stručným textom ponúka nekonečné nápady, ktoré sa môžu rozvíjať na hodinách cudzieho jazyka.