Cultural Conceptualisation and Language - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Popis vnútorných vzťahov medzi kultúrami a jazykmi. Návrh možnosti identifikácie a hodnotenia kultúrnej rozmanitosti založenej na rozdiele v kultúrnej konceptualizácii prostredníctvom troch analytických nástrojov – schém, kategórií a metafor.