Lesk a bieda Peru - Maarová, Iveta
Stručný popis krajiny Peru. Jej geografie, ekonomiky, histórie. Zhrnutie ekonomického rozvoja a turizmu v krajine v poslednom období. Analýza výziev do budúcna v oblasti vzdelávania, sociálnych rozdielov, korupcie.