<The> Reflection of Counter-Extremism and Counter-Terrorist Measures in Scientific Discource and the Language of Extremism and Racism - Mandáková, Alexandra, 1980-
Pohľad na jazyk extrémizmu, terorizmu a rasizmu a možnosti vedeckého skúmania tohto fenoménu. Popis vedeckého prístupu ku kritickej analýze diskurzu a postojov obyvateľstva k migrantom pod vplyvom sekuritizácie spoločnosti.