Dôležitosť osvojovania si a zvládnutia slovnej zásoby vo výučbe odborného anglického jazyka s prezentáciou metód na to určených - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Dôležitosť osvojovania si novej slovnej zásoby vo výučbe anglického odborného jazyka. Typy úloh, ktoré sa využívajú na seminároch anglického odborného jazyka určených pre budúcich ekonómov. Dosiahnutie rozšírenia slovnej zásoby u študentov ekonómie v maximálnej možnej miere.