Zmena produktivity vo viacročných obdobiach: Hicksov-Moorsteenov index, jeho dekompozícia a banková aplikácia - Boďa, Martin
Možnosti merania vývoja produktivity v situáciách, keď sa porovnávajú dve obdobia pozostávajúce viacerých rokov (resp. iných časových úsekov) a je potrebné aj stanoviť zdroje tohto vývoja. Hicksov-Moorsteenov index a jeho dekompozícia. Rozšírenie Hicksovho-Moorsteenovho indexu a jeho dekompozície na viacročné obdobia. Aplikácia na slovenský bankový sektor. Hicksov-Moorsteenov index, jeho komponenty a porovnanie s Malmquistovým indexom.