[Jazykový obraz migrácie v nemeckom masmediálnom diskurze] - Gašová, Zuzana, 1977-
Recenzia vedeckej monografie, ktorá poskytuje solídne teoretické východiská a nasmerováva čitateľovu pozornosť na vzájomné prepojenie jazykovej a sociálnej oblasti s ťažiskom na strete kultúr. Za kľúčové možno pokladať súčasti publikácie venované analýze korpusu, smerujúce k získaniu originálnych výstupov bádania.