Current Problems of the Financial Position of Slovak Households - Beličková, Kornélia, 1966-
Slovenské domácnosti a ich finančná situácia, ktorá je vážnym ekonomickým, sociálnym a etickým problémom posledných rokov. Vývoj finančnej situácie slovenských domácností je ovplyvnený mnohými faktormi. Relatívne nízky level zadlženosti v minulosti, typický pre strednú a východnú Európu, je prvým dôležitým faktorom rastu dlhu domácností.