Moderné technológie a autenticita vo výučbe cudzích jazykov - Paté, Magdaléna, 1980-
Vplyv moderných technológií na autenticitu vo výučbe cudzích jazykov. Komunikatívny prístup vo výučbe cudzích jazykov predpokladá autentickú komunikáciu ako hlavný motivačný prvok učenia sa cudzieho jazyka. Nové technológie ponúkajú nebývalé možnosti využitia autentickej komunikácie priamo vo výučbe. Konkrétne príklady využitia moderných technológií vo výučbe. Zvýšenie autentickosti vo výučbe má za cieľ využitie takto získaných poznatkov v reálnom živote a tiež aktivizáciu učiacich sa.