Tvorba novej učebnice francúzskych reálií - Rizeková, Iveta, 1961-
Predstavenie výskumno-pedagogického projektu KEGA s názvom Reálie Francúzska a frankofónnych krajín – nová koncepcia predmetu, ktorej výsledkom je učebnica francúzskych reálií určená ako študijný materiál pre študentov francúzštiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave.