Landeskunde vermitteln – Grammatik Üben - Kunovská, Ingrid, 1976-
Výučba regionálnych štúdií v cudzom jazyku zohráva v súčasnosti mimoriadnu úlohu. Aj keď regionálne štúdie a gramatika sa nepovažujú zručnosti, ich vzájomné spojenie napoháma pri rozvoji čitateľskej zručnosti. Príklady cvičení.