Präsentation der Publikation didaktische Strategien im Fremdsprachenunterricht - Seresová, Katarína, 1967-
Problematika inovatívnych prístupov vo výučbe cudzích jazykov je vysoko aktuálna. Pohľady a názory pedagógov na výučbu cudzieho jazykaz hľadiska didaktiky, metodiky, využívania moderných médií a aplikácie v reálnom živote.